Wat kan ik bijdragen? Wat wordt er van mij verwacht?

De leden van de kerngroep komen elke 3 weken bij elkaar op een avond. Tijdens deze avonden wordt de voortgang van het project besproken en komen de op dat moment actuele zaken aan de orde. De avond wordt meestal begonnen met het oefenen van de sociocratische gespreksvoering.

Aan het eind van elke avond worden de taken voor de komende weken verdeeld over de kerngroepleden. Naar ieders wensen, mogelijkheden en behoefte zijn er meer of minder taken te verrichten. Hoe verder het project vordert, hoe meer concreet "werk" er verzet zal moeten gaan worden.

Graag zouden wij de kerngroep langzaam laten groeien naar een mens of 12 tot 15. Heb je interesse? Heb je bepaalde kennis en vaardigheden die je zou willen delen? Geef je dan op.

 

Hoe geef ik mij op?

Laat via het emailadres op de contactpagina aan ons weten dat je geinteresseerd bent. Beschrijf kort wie je bent en wat je voor ogen hebt. Wij zullen dan contact met u opnemen. 

 

Ik heb vragen, waar kan ik ermee terecht?

Kijk goed rond op deze website en de andere websites waar wij naar verwijzen. De site zal steeds verder "gevuld" worden. Zijn je vragen niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via het emailadres op de contactpagina.

 

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen? Kan dat?

Ja, dat kan. Geef hier uw emailadres op en dan sturen wij u voortaan onze nieuwsbrief.